Klimaatgroep Holland actief betrokken bij Duurzaam Gebouwd

Nieuws
Gepubliceerd op:
Klimaatgroep Holland actief betrokken bij Duurzaam Gebouwd

Klimaatgroep Holland is per heden lid geworden van het kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Als klimaatspecialisten zijn wij nauw betrokken bij uiteenlopende bouwprojecten. Bij de ontwikkeling van onze klimaatoplossingen is duurzaamheid en het verlagen van exploitatiekosten altijd een speerpunt geweest. Dus een logische stap op actief betrokken te zijn bij hét kennisplatform voor duurzaam bouwen. Bezoek gerust ons profiel op Duurzaam Gebouwd.

Kennisplatform voor Duurzaam Bouwen

Duurzaam Gebouwd is een kennisplatform dat professionals in de bouwsector informeert en inspireert. Onder andere door onafhankelijk nieuws, projectbeschrijvingen, berichten over innovatieve producten én inspirerende evenementen. Daarnaast is het een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

Building Holland 2014

Het eerste inspirerend evenement staat al voor de deur: Building Holland 2014. Duurzaam Gebouwd organiseert dit evenement samen met Amsterdam RAI van 6 t/m 8 mei aanstaande. Een ontmoetingsplaats voor beslissers uit de brede bouwsector. Klimaatgroep Holland is deelnemer aan Building Holland en zal onder andere haar innovatieve klimaatsystemen voor Frisse Scholen, het Scholenconcept, presenteren. Kom gerust langs op stand 08.516!

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiƫle lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen