Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Nieuws
Gepubliceerd op:
Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis

Klimaatgroep Holland is vriend geworden van het Beatrix Kinderziekenhuis te Groningen en zal jaarlijks een vast bedrag doneren aan het kinderziekenhuis. We vinden het mooi om als bedrijf de stichting te kunnen ondersteunen. 

Het Beatrix Kinderziekenhuis is onderdeel van het UMCG en richt zich op de behandeling van en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 17 jaar. Naast het geven van de juiste zorg is het ook belangrijk dat er naar de ontwikkeling van het kind gekeken wordt, zodat het kind nu en in de toekomst kan blijven deelnemen aan de samenleving. Een goed leefklimaat en ontspannende activiteiten dragen bij aan dit welzijn. Om dit laatste te kunnen realiseren, krijgt het kinderziekenhuis steun van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Daarnaast werft de stichting fondsen voor medisch wetenschappelijk onderzoek naar ziektes bij kinderen. 

Meer informatie: http://vriendenbeatrixkinderziekenhuis.nl/

 

 

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiƫle lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen